Kuier Deur Challenge Losser

De Buurtsportcoaches van de gemeente Losser organiseren, in samenwerking met de Bas van de Goor Foundation, de Kuier Deur Challenge Losser. Dit is een wandelprogramma van 20 weken voor de beginnende wandelaar.

Voor alle inwoners van de gemeente Losser die willen werken aan een gezonde, actieve leefstijl of die het gewoon leuk vinden om samen te wandelen zijn van harte welkom. Deelname is gratis.

De deelnemers wandelen onder begeleiding van Lars Oomkes. Lars is 25 jaar, is een ervaren wandelaar en werkt bij de Bas van de Goor Foundation. Er wordt begonnen met een afstand van 500 meter. Het streven is dat deelnemers aan het eind van het programma van 20 weken een afstand van 5 kilometer kunnen afleggen. Het wandelprogramma sluit eind september feestelijk af. Deelnemers kunnen, als ze dat willen, dan deelnemen aan het landelijke wandelevent van de Bas van de Goor Foundation.

Meer informatie is ook te verkrijgen bij Jurgen Schiphorst, beweegcoach van de gemeente Losser via email j.schiphorst@losser.nl of telefonisch via telefoonnummer 06 18 418 100.

Wanneer

  • 20 mei - 27 mei 2022
    • elke vrijdag | uur

Locatie

Stichting Man

Adres
Nilantspad 3,

Tip je vrienden

facebook twitter