Lezing Fury Food

Fury Food, een lezing over de basisprincipes van gezonde voeding. Door Koen Mulder van de Raw Milk Company in De Lutte.

Zaterdag 14 mei organiseert Koen Mulder een lezing over de basisprincipes van gezonde voeding. Op basis van zijn voedingskundige kennis die hij heeft opgedaan in Wageningen, en veel alternatieve perspectieven hierop, heeft hij een lespakket samengesteld genaamd Fury Food. Hierin komen universele principes van voeding aan bod die van toepassing waren in elk traditioneel dieet, en die keer op keer zijn genegeerd in mainstream voedingsadviezen.

De kennis van onder meer Weston A. Price wordt hierin nader tegen het licht gehouden om overeenkomsten te vinden tussen gezonde diëten wereldwijd die mensen generatie op generatie gezond hielden. Koen combineert deze oude kennis met nieuwe inzichten die makkelijk te begrijpen en te onderbouwen zijn op basis van veelvuldig geteste principes van biochemie, ecologie en economie.

Vanzelfsprekend maakt rauwe zuivel een verschijning in dit lespakket en lezing. Maar het is veel meer dan dat. Er zijn een hoop dieetboeken die, al dan niet met succes, mensen helpen om gezonder te leven. Er zijn veel manieren om het goed te doen. Fury Food is een nieuw voedingskundig kader waarmee je elk dieet, elk recept en elk ingrediënt op waarde kunt schatten en verbeteren.

Fury Food helpt je met het samenstellen van een gezond dieet van écht voedsel. Het is niet afhankelijk van supplementen, geïsoleerde componenten van voedsel of exotische superfoods. Fury Food is niet gebonden aan een bepaalde verhouding van voedingswaarden. Of je nou veel of weinig koolhydraten eet, veel of weinig vet, er zijn altijd manieren om het gezond te doen. Het hoeft zelfs niet veel geld te kosten. De gezondste voeding maak en verwerkt je zelf.

De lezing vindt plaats van 13:30 tot 16:00. Wil je deze lezing bijwonen? Voor slechts €8,- kun je hier bij zijn. Stuur je aanmelding naar koen@furyfood.nl met daarin je naam en telefoonnummer. Betaling kan op de dag zelf, contant of per PIN. Er is plaats voor 100 mensen. Bij meer aanmeldingen zal er een reservelijst worden opgesteld.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 8,00 Entreeprijs

Locatie

Raw Milk Company

Adres
Beuningerstraat 12, 7587 LD De Lutte
Telefoon
0541-299872
E-mail
Website
www.rawmilkcompany.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter