Night at the Woodside

Sint Plechelmus Harmonie presenteert Night at the Woodside in het sfeervolle openluchttheater in Kerkenbos De Lutte.

NIGHT AT THE WOODSIDE

Op zaterdag 25 juni organiseert de Sint Plechelmus Harmonie de achtste editie van het inmiddels bekende openluchtconcert. Met dit jaar een speciale editie om het 120-jarig bestaan van de Lutter muziekvereniging te vieren. Tijdens deze avond laten het harmonieorkest en de slagwerkgroep van zich horen. Zoals gebruikelijk eindigt het concert met een knallende afterparty.

120 jaar muziek

De Lutter muziekvereniging zorgt al 120 jaar voor een muzikale bijdrage bij veel Lutter activiteiten. Deze avond staat daarom in het teken van 120 jaar muziek. 'Crazy Charleston' en 'I've got you under my Skin' uit het begin van de twintigste eeuw wisselen af met hits van Queen, Elvis, Guus Meeuwis en Earth, Wind & Fire. De slagwerkgroep laat zich onder andere horen met 'Animals' van Martin Garrix en 'Ain't Nobody' van Chaka Khan.

Lokaal talent

Net als voorgaande jaren maakt de muziekvereniging graag gebruik van talent uit De Lutte en omstreken. Zo zal Marten Jan Rerink van de band Disorder de wereldberoemde hit uit de jaren 80 'Don't you forget about me' zingen. Dirigent Henk Veneman verzorgt de zang van een van de bekendste nummers van Frank Sinatra. Zijn zoon en trombonist Vincent Veneman brengt twee nummers ten gehore. DJ Susan Volker verzorgt de afterparty en de presentatie van Night @ the Woodside is in handen van Wilbert de Goei.

Afterparty

Zoals gebruikelijk gaat het feest na het optreden van het harmonieorkest en de slagwerkgroep nog even door. DJ Susan verzorgt samen met het orkest de aftrap voor de afterparty en zorgt voor een knallende afsluiter. De afterparty is vrij toegankelijk.

Locatie en kaartverkoop

Het concert vindt plaats op 25 juni om 20.00 uur bij het openluchttheater in De Lutte aan het kerkenbospad. Bij slecht weer is er een uitwijklocatie. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 12,50 aan de kassa en zijn te koop bij de Tourist Info in De Lutte en bij onze leden. De afterparty is met muziek van DJ Susan.

Koop je kaarten bij Tourist Info De Lutte of bij leden van de Sint Plechelmus Harmonie. ↵

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

In de voorverkoop € 10,00
Aan de kassa € 12,50

Locatie

Openluchttheater Kerkenbos

Tip je vrienden

facebook twitter