2-daagse workshop Landart

Op de landgoedcamping Het Meuleman in het Lutterzand, organiseert men in het kader van de week van de amateurkunst de workshop Landart.

Een super leuke 2-daagse workshop Landart op de camping.

De workshop vindt plaats onder professionele begeleiding van Landschapskunstenaar Hans Scholte in't Hoff. Voorkennis is niet nodig. Laat je verrassen en inspireren door de natuur en het natuurlijke materiaal dat aanwezig is.

De workshop wordt gegeven op woensdag 29 juni en donderdag 30 juni, met eventueel een uitloop naar vrijdag 1 juli. Alles ter gelegenheid van de uitreiking van de Schatkamerpluym, die dit jaar op de camping uitgereikt zal worden. De genodigden zullen langs een route lopen waaraan de kunst te bewonderen is.

Ze starten woensdag 28 juni om 10.00 uur met een introductie inhoud, betekenis Land art. Kosten: Het symbolische bedrag van €10! Een unieke kans voor creatievelingen die heel graag met natuurlijke materialen werken!

Wil jij meedoen aan deze superleuke en creatieve activiteit? Meld je dan aan. Bekijk de website voor meer informatie over de 2-daagse workshop. https://www.camping-meuleman.nl/actualiteiten/landart/

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Landgoedcamping Het Meuleman

Adres
Lutterzandweg, 7587 LH De Lutte
Telefoon
0541551289
E-mail
Website
www.camping-meuleman.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter