Twentse Natuurwijsheid Wandeling

Bij camping Het Meuleman verzorgt Simone Pots op 9 juli en 6 augustus een anderhalf durende natuurwijsheid wandeling.

Als gediplomeerd kruidenkundige verzorgt Simone Pots lezingen, workshops (creatief koken), natuurgerichte belevingsactiviteiten en Twentse natuur wijsheid wandelingen, ook op camping Het Meuleman.
Tijdens anderhalf uur durende wandelingen vertelt ze over de geneeskracht, gebruiken, verhalen en toepassingen van bomen en planten uit het unieke Twente. Onderweg is er een kopje thee, door Simone zelf gemaakt natuurlijk.

Aanmelden: bij de receptie van Landgoedcamping het Meuleman (0541-551289 / info@camping-meuleman.nl). De kosten bedragen € 12,50 voor externe gasten.

Wie is Simone?
Als klein kind verbouwde ze al kruiden en probeerde allerlei recepten uit. Na diverse opleidingen en werk in de tuinbouw, en bloemenwinkels, belandde ze in de gezondheidszorg en werkte met verstandelijk gehandicapten als activiteitenbegeleider. Door o.a. natuurprojecten aan te bieden leerde ze op een anderen manier de natuur te beleven. De opleiding voor kruidenvakvrouw was het ontbrekende stukje en met de Wilde Pluk wil ze de liefde voor de natuur overbrengen. Om mensen te inspireren, te verwonderen en de natuur te respecteren. Kruiden zijn puur en vind je overal om je heen. In de tuin, in parken, langs de fietspaden, aan de kant van de weg, op bouwgrond. Overal laat moeder natuur haar geneeskracht zien.

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

prijs is voor externe gasten

Locatie

Landgoedcamping Het Meuleman

Adres
Lutterzandweg, 7587 LH De Lutte
Telefoon
0541551289
E-mail
Website
www.camping-meuleman.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter