Twentse Smokkel Trail

Een event van Iphitos Losser. De vijfde editie staat vast op 6 november 2022 en wordt wederom gelopen in het prachtige grensgebied van Losser met Duitsland.

Smokkelen dat zat de Lossenaren in het bloed! Daar komt ook de spreuk vandaan. In de grensregio Losser/Bad Bentheim kun je op sportieve wijze kennis maken met de oude smokkelcultuur én genieten van het mooie, afwisselende landschap. Er is voor ieder wat wils in het aanbod. De routes gaan over éénmalig opengestelde landgoederen, langs het kronkelende riviertje de Dinkel, door het natuurgebied “de Zandbergen” en over boeren erven en is vrijwel geheel onverhard. Gemoedelijk, uitdagend en genieten van het Twentse landschap zijn de kernwaarden van de Twentse Smokkel Trail.

Onderweg wordt je verrast door muziek of kun je even een foto-momentje nemen. Maar pas onderweg ook op voor de commiezen welke jacht maken op smokkelwaren...

Snel lopen mag, maar hoeft zeker niet!

De lengtes van de trailparkoersen zijn:
27,5 km, 14,8 km en 10,0 km, waarbij vrijwel volledig wordt gelopen over onverharde ondergrond.

De wandeltrails zijn 27,5 of 14,8 km. Als wandelaar kun je kiezen uit twee afstanden. Je loopt op hetzelfde onverharde parkoers als de trailrunners. De wandeltrails zijn unieke routes waarbij je op plekken komt waar je normaal als wandelaar niet mag komen. De route is 90% off road.

Voor alle informatie over de routes en inschrijving Twentse Smokkeltrail 2022

Het inschrijven is per 1 juli 2022 mogelijk en sluit op 1 november 2022.

(Wanneer door corona de trail niet doorgaat wordt het inschrijfgeld niet geïnd)

Wanneer

Prijzen

Diverse trailonderdelen met diverse prijzen

Locatie

Atletiekvereniging Iphitos Losser

Adres
Nilantspad,

Tip je vrienden

facebook twitter