‘Blues bie’n Schemerlamp’ in het Lutter Dorpstheater

Onder het motto ‘Blues bie’n Schemerlamp’ maken Harp Mitch en Guitar Jakobs een tijdreis door de geschiedenis van de blues. Het duo komt naar De Lutte in Erve Boerrigter met een voorstelling, waarin ze bluesklassiekers afwisselen met heerlijke verhalen en anekdotes.

Het team van het Dorpstheater stond al langer te trappelen om de draad weer op te pakken. Op vrijdag 30 september is dat moment eindelijk aangebroken.

Met ‘Blues bie’n Schemerlamp’ verkondigt het duo al drie jaar zijn diepgewortelde passie voor de blues in theaters, cafés en andere podia. Puur akoestisch, met alleen de heldere stem en het fraaie harmonicawerk van Zwiers én het fijne gitaarspel van Jakobs.

Op het podium kiezen ze voor nummers die hun eigen plek hebben verdiend in de geschiedenis van de blues. In een huiselijke setting (schemerlamp en kleedjes) slagen ze er samen in die prachtige nummers op het podium een eigen sound en timing mee te geven.

‘Blues bie’n Schemerlamp!’ staat garant voor een onvergetelijke avond met een lach én een traan. Authentieke, pure blues voor de échte liefhebbers. Zwiers is niet alleen een prima zanger en muzikant, hij heeft zich ook ontwikkeld tot een begenadigd entertainer. Boeiende verhalen over de nummers die gespeeld worden, wisselt hij moeiteloos af met persoonlijke herinneringen.

Zijn belevenissen op de toenmalige Radboud-mavo bijvoorbeeld, waar de Oldenzaler bij opvallend veel jonge Luttenaren in de klas zat, Maar ook vertelt hij over zijn talrijke fietstochten door het Lutterzand en het wonen in Duitsland. Met zijn stevige postuur (bijna twee meter lang en 110 kilo zwaar) en strakke outfit is Zwiers live een frontman waar het publiek niet omheen kan.

Kaarten voor het concert van Harp Mitch & Guitar Jakobs kosten tien euro per stuk en zijn vanaf 1 september in de voorverkoop verkrijgbaar bij de balie van het dorpshoes Erve Boerrigter.

Wanneer

Locatie

Dorpshoes Erve Boerrigter

Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte
Telefoon
0541-552009
E-mail
Website
www.dorpshoes.nl

Tip je vrienden

facebook twitter