Verlichte midwinterwandeling Losser

Op vrijdag 23 december 2022 is er in Losser een verlichte wandeling van circa 3 kilometer met onderweg o.a. een kerstverhaal, demonstratie midwinterhoornblazers, op bezoek bij de kerstman, chocolademelk of glühwein en een warm hapje.

De mystieke klanken van de midwinterhoorn klinken op z’n mooist ’s avonds in alle rust in het Twentse landschap. Via speciaal verlichte wandelpaden kun je onderweg genieten van de klank van de midwinterhoorn.

Stops

Tijdens de route zijn er diverse activiteiten zoals een kerstverhaal in de Maria Geboorte Kerk met een prachtig verlichte tuin; in de Protestantse Kerk Losser is een optreden van leerlingen van de muziekschool. De kinderen kunnen ook een bezoek brengen en op de foto met de kerstman. Onderweg is er een stop voor chocolademelk of glühwein en de route eindigt met een broodje knakworst.

Enkele bijzondere plekken worden speciaal in het licht gezet. Bij Cultuurpark Erve Kraesgenberg wordt er een demonstratie midwinterhoornblazen gegeven door de adventblazers uit Losser en kun je proberen of je geluid uit de oale roop krijgt.

Route

De route van 3 km is geschikt voor wandelwagens. Ook zijn er voor de kinderen opdrachten onderweg.
Er kan gestart worden tussen 18.00 en 19.00 uur vanuit de Martinustoren in het centrum. Neem je eigen lampion of zaklamp mee.

Vooraf aanmelden

Voor deze tocht dien je je van tevoren aan te melden. Inschrijven kan via het aanmeldformulier op deze pagina. Rond daarna een geldige betaling af in de webshop.

Gegevens

Gegevens

Wanneer

Prijzen

  • € 6,00 Deelnameprijs

Locatie

Martinustoren

Adres
Martinusplein, Losser

Tip je vrienden

facebook twitter