Tourist Info Kerstwandeling De Lutte

Tourist info De Lutte-Losser organiseert op Tweede Kerstdag een prachtige kerstwandeling door het (winter)landschap rondom De Lutte met onderweg het geluid van de midwinterhoornblazers.

Op 26 december a.s. (tweede Kerstdag) wordt in De Lutte een kerstwandeling gehouden m.m.v. midwinterhoornblazers.

Route

Deze kerstwandeling biedt twee prachtige routes die door het heuvelachtige (winter)landschap rondom De Lutte gaan. Je kunt kiezen uit een wandeling van ca. 6 of 9 km. De wandeling brengt je langs het prachtige buitengebied van o.a. de Paasberg en de Loabult. Langs beide routes zijn onderweg op meerdere locaties de eeuwenoude klanken van de midwinterhoornblazers te horen.

Stops

Ook zijn er stops op bijzondere plekken voor koffie met lekkers en een warm hapje in het centrum van De Lutte. Daarnaast kun je tijdens de route de St. Plechelmuskerk binnenwandelen om de kerststal te bezichtigen.

Start en inschrijven

De start is bij Tourist info De Lutte (Plechelmusstraat 14). Starten kan tweede Kerstdag tussen 10.00-13.00 uur. Deelname bedraagt € 7,50 voor volwassenen en € 4,50 voor kinderen (t/m 12 jaar), dit is inclusief de bovengenoemde consumpties.

Voor deze tocht dien je je van tevoren aan te melden. Inschrijven kan via het aanmeldformulier op deze pagina. Rond daarna een geldige betaling af in de webshop.

Gegevens

Gegevens

Wanneer

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs
  • € 4,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)

Locatie

Tourist info De Lutte

Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte
Telefoon
0541-551160
E-mail
Website
www.visitdeluttelosser.nl

Tip je vrienden

facebook twitter