Tourist info Kerstwandeling De Lutte

Traditiegetrouw organiseert Tourist info De Lutte-Losser op Tweede Kerstdag een prachtige kerstwandeling door het (winter)landschap rondom De Lutte met onderweg het geluid van de midwinterhoornblazers.

Route

Deze kerstwandeling biedt twee prachtige routes die door het heuvelachtige (winter)landschap rondom De Lutte gaan. Je kunt kiezen uit een wandeling van ca. 6 of 9 km. De wandeling brengt je langs het prachtige buitengebied van o.a. de Paasberg en de Loabult. Langs beide routes zijn onderweg op meerdere locaties de eeuwenoude klanken van de midwinterhoornblazers te horen.
Tevens kan de Kerststal van Diny Jeunink aan de Hoge Lutterweg worden bekeken.

Stops

Ook zijn er stops op bijzondere plekken voor koffie met lekkers en een warm hapje in het centrum van De Lutte. Daarnaast kun je tijdens de route de St. Plechelmuskerk binnenwandelen om de kerststal te bezichtigen.

Start en inschrijven

De start is bij Tourist info De Lutte, Plechelmusstraat 14. Starten kan tweede Kerstdag tussen 10.00-13.00 uur.
Deelname bedraagt € 7,50 voor volwassenen en € 4,50 voor kinderen t/m 12 jaar, dit is inclusief de bovengenoemde consumpties.

Parkeren

Wij raden je aan om te voet of op de fiets naar de start toe te komen. Voor auto's zijn er verschillende parkeergelegenheden bij de start. Je kunt parkeren bij Erve Boerrigter, SV De Lutte of op het Kerkplein.

Voor deze tocht kun je je van tevoren aan melden. Inschrijven kan via het aanmeldformulier op deze pagina. Vooraf aanmelden is niet verplicht. Je kunt je op de dag zelf ook nog melden bij de start.

De tickets zijn op te halen bij Tourist info De Lutte. Dit kan vanaf dinsdag 20 december. Ook op de dag zelf kan je de tickets nog afhalen.

Wanneer

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs
  • € 4,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)

Locatie

Tourist info De Lutte

Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte
Telefoon
0541-551160
E-mail
Website
www.visitdeluttelosser.nl

Tip je vrienden

facebook twitter