Halloweenfeest op het dorpsplein Overdinkel

Op maandag 31 oktober wordt er een Halloweenfeest gehouden op het dorpsplein bij het Trefhuus te Overdinkel. Er is een kleine route voor de allerkleinsten en een grote ronde.

Kleine route voor de aller kleinsten

Vertrek Dorpsplein Overdinkel

Links schoolplein over Wilhelminastraat door Kruising oversteken Julianastraat door Linksaf Schoolstraat in Veldkamp op Direct links Veldkamp op Rondje Veldkamp /Vosbuldkamp Terug over de Kerkhofweg Links Prins Hendrikstraat En terug op het plein.

Grote ronde

Rechts Hoofdstraat op Links pastoor van laakstraat in. Uitlopen tot de Weverstraat dan linksaf Dan links de Sterkestraat in Rechts de Spinnersweg in Rechts de Schaepmanstraat in Links Talmplein op Andere kant eraf Links d'r ariensstraat maar ( je kan ook eerst rechts deze kant doet ook mee) rechts hoofdstraat op Links Wittezand (ronde witte and) Via het tussenpad Julianastraat weer op helemaal uitlopen tot aan het dorpsplein.

De bedoeling is doormiddel van een lampje bij de voordeur of kaars dat de kinderen ook weten dat ze aan mogen bellen. En willen jullie de route zo goed mogelijk versieren.

Maandag 31 oktober vanaf 17.30 uur verzamelen op het plein.

Wanneer

Locatie

Kulturhus 't Trefhuus Overdinkel

Adres
Prins Hendrikstraat 1, 7586 BG Overdinkel
Telefoon
053-5369400
E-mail
Website
www.trefhuus.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter