Passieconcert Cantica Nova in Klooster Bardel

Zangvereniging Cantica Nova houdt op zondag 26 maart een Passieconcert in Klooster Bardel te Bad Bentheim.

Passieconcert

De rode draad in dit concert is de Mattheus Passion van Johann Sebastian Bach met mooie orgelmuziek en koralen.

Het geheel wordt omlijst met een aantal prachtige muziekstukken van o.a. Jozef Gabriel Rheinberger, Pergolesi , H. Purcell en G.F. Händel.

Cantica Nova zal in dit concert voor de eerste keer prachtige liederen zoals Stabat Mater Dolorosa van Pergolesi en het Abendlied van Rheinberger ten gehore brengen.

Het concert staat onder algehele leiding van dirigent Mirjam Spoelman. De orgelmuziek en begeleiding wordt verzorgd door Henk Linker.

Het concert begint om 16.30 uur (de kerk is open om 16.00 uur) en het adres van het klooster is: Klosterstr. 11, D – 48455 Bad Bentheim.

De entree is vrij, wel wordt er aan het eind van het concert een vrije gift gevraagd.

Cantica Nova is een 4-stemmig gemengd koor, dat zijn repertoire vooral zoekt in het zingen van klassieke muziek. Het koor heeft zich een plek in het koorlandschap kunnen veroveren en bestaat inmiddels uit zangers en zangeressen uit heel Twente. Het koor staat open voor nieuwe leden in alle partijen. (sopraan-alt-tenor en bas). Voor meer informatie hierover kunt bellen met de secretaris Henri Dimmendaal tel: 06-48583083 of via onze website: www.canticanova.nl.

Wanneer

Locatie

Klooster Bardel

Adres
Klosterstrasse 11, Bad Bentheim
Telefoon
05924178720
E-mail
Website
www.bardel.de

Tip je vrienden

facebook twitter