Paaswandeling De Lutte

Traditiegetrouw organiseert Tourist info De Lutte op 2e paasdag weer een wandeling door het prachtige buitengebied van De Lutte.

Voor of na de brunch genieten van een lentewandeling? Geef je dan op voor de paaswandeling op tweede paasdag. Een mooie wandeling door De Lutte. Onderweg kun je genieten van de fluitende vogels en de prachtige natuur die in bloei staat. Neem je familie en vrienden mee met deze mooie wandeling en geniet onderweg van een drankje en hapje.

Route

Deze keer gaat de route o.a. over de Wilmersberg en langs de Preekstoel. Je komt over mooie bospaden en hebt prachtige uitzichten over de glooiende heuvels. Er is keuze uit een route van 6 of 10 kilometer.

Daarnaast is de lente volop zichtbaar; onderweg kun je genieten van de steeds groener wordende natuur. Als deelnemer word je getrakteerd op koffie/thee met wat lekkers. De jongste wandelaars kunnen met de paashaas op de foto en paaseieren zoeken. Aan het eind van de wandeling staat er ook nog een heerlijke warme versnapering voor je klaar.

Er kan gestart worden tussen 10.00-12.30 uur bij Tourist info De Lutte, Plechelmusstraat 14, De Lutte.

Aanmelden voor deze prachtige paaswandeling kan via visitdeluttelosser.nl middels het aanmeldformulier of telefonisch 0541-551160.

Zonder opgave kun je tweede Paasdag ook starten tussen 10.00-12.30 uur.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 4,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 7,50 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

Tourist info De Lutte

Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte
Telefoon
0541-551160
E-mail
Website
www.visitdeluttelosser.nl

Tip je vrienden

facebook twitter