Carnavalsoptocht De LosserHof

Na enkele jaren is het weer zover. Een carnavalsoptocht op de LosserHof! Op vrijdag 10 februari, zal de vrolijke stoet over de LosserHof trekken.

De Optocht:

Naar aanleiding van het succes van de optocht in 2020, gaan ze nu weer knallen met een mooie optocht op de LosserHof.

Hierbij nodigen zij alle bewoners van de LosserHof uit om mee te doen! Ook zouden ze het erg leuk vinden om andere carnavalsverenigingen of mensen die het leuk vinden om mee te lopen in deze speciale optocht te mogen verwelkomen.

Middag: 14:00-16:00u Dit jaar organiseren ze een carnavalsoptocht op de LosserHof. Nadien hebben we onder leiding van een DJ een optochtborrel in het OC, onze raad van 11 is paraat en natuurlijk onze prins en adjudant! De optocht zal om 14:11 uur starten en de optochtborrel is aansluitend. De grote zaal is om 14:30 uur geopend. De deelnemers die meedoen worden verzocht om rond 13:30 uur op de grote parkeerplaats te verzamelen, voor de jury.

Het zou geweldig zijn wanneer alle groepen zoveel mogelijk met eenlingen, groepen en/of een wagen hieraan meedoen. Dus wil je ook meelopen/rijden in onze optocht meld je dan aan! Je kan je aanmelden en geef bij bijzonderheden aan wat jij/jullie doen.

Doe je niet mee in de optocht, zorg dan dat jullie tuin/straat versierd is en kom naar de optocht kijken. De route wordt nader bekend gemaakt, maar is op het terrein van de LosserHof.

Avond carnaval:

Na deze geweldig leuke middag sluiten ze deze dag af met een geweldig avondfeest, deze start om 18:30 uur in het OC.

Onder begeleiding van de gezellige muziek van Wilfried Wildschwein gaan ze samen met de carnavalsverenigingen er een knallend feest van maken, Alaaf!

Wanneer

Locatie

De Losserhof

Adres
Oldenzaalsestraat 134, 7581 PW

Tip je vrienden

facebook twitter