Boerenmarkt Losser in kerstsfeer

Heerlijke streekproducten proeven en kopen. Dat kan het hele jaar iedere laatste zaterdag van de maand in het gezellige centrum van Losser.

Kom de Twentse streekproducenten ontmoeten en hun pure, gezonde en ambachtelijk gemaakte streekproducten proeven.

De aftrap van de koopzondag in kerstsfeer, vindt plaats met de streekproductenmarkt op zondag 17 december met 43 kramen en dat allemaal in die ultieme kerstsfeer.

Lekkere delicatessen en ingrediƫnten voor je kerstdiner, prachtige kerstcadeautjes, je feestoutfit of die leuke kerstaccessoires. Daarvoor hoef je de stad niet in of online te surfen: die haal je allemaal op de boerenmarkt in Losser.

Het centrum wordt opgeluisterd door de sfeervolle klanken van midwinterhoornblazers De Adventbloasers Losser en tussendoor wandelen er een kerstboom en zilveren kerstfiguren door het dorp. Muziekvereniging DKTS geeft een muzikaal staaltje op het Raadhuisplein en carnavalsvereniging De Hoalthakkers staan er met een kraam met heerlijke snert, baklever, bakbloedworst en verschillende soorten stamppotten.

Speciaal voor de jeugd is er een stand van Young Drivers waarbij jongeren aan den lijve gesimuleerd kunnen ondervinden hoe hun rijgedrag onder invloed is.

De locatie van de Boerenmarkt is op de kruising van de Brinkstraat, Torenstraat en Teylersstraat.

Wanneer

  • -

Locatie

Centrum Losser

Adres
Raadhuisplein, Losser

Tip je vrienden

facebook twitter