Opa en Oma dag

De Steenfabriek De Werklust in Losser nodigt alle Opa's en Oma's uit om samen met de kleinkinderen te genieten van een leuk programma.

Opa's en Oma's

Opa en Oma Dag Steenfabriek de Werklust op woensdag 26 juli 2022 Het is vakantie, tijd om er eens met je kleinkinderen op uit te trekken! Naar steenfabriek de Werklust. Wederom zijn alle opa’s en oma’s met hun kleinkinderen uitgenodigd om naar de steenfabriek te komen voor een leuk programma. Deze dag vindt plaats in deze zomervakantie op woensdag 26 juli van 10.00 uur tot 16.00 uur. De hele dag zijn er mogelijkheden voor een rondleiding, treinritje, boerengolf, handboogschieten (vanaf 10 jaar) en een ontdekkingstocht.

Het restaurant en ook het terras is geopend voor een kop koffie of een ander drankje, voor een plak krentenwegge of cake en voor een tosti.

Om te kunnen inventariseren hoeveel mensen er willen komen kun je een reservering plaatsen voor die dag door een mail te sturen naar steenfabriekdewerklust@gmail.com of te bellen met de reserveringslijn 06-22172649 o.v.v. de tijd waarop je wilt komen (ochtend, middag of hele dag), uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Je krijgt dan een bevestiging teruggestuurd en is de reservering compleet. Voor meer informatie en aanmelden kun je ook op de website kijken van de steenfabriek: www.steenfabriekdewerklust.nl.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Bezoekersinformatie

Inclusief 1 x koffie/thee/ranja, krentenwegge/cake
Treinrit en korte rondleiding, boerengolf
Ontdekkingstocht t/m 6 jaar Extra handboogschieten € 3,50 pp

Locatie

Steenfabriek De Werklust

Adres
Smuddeweg 3, 7581PN Losser
Telefoon
053-5361329
Telefoon
053-5361329
E-mail
Website
www.steenfabriekdewerklust.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter