Open camping dag

Tijdens de Open Camping Dag kan jij op een laagdrempelige manier alvast even rondkijken op de camping. Op zaterdag 1 april 2023 staat de koffie klaar, is het gras gemaaid en jij kunt alvast jouw plekje voor het kampeerseizoen uitzoeken.

De Open Camping Dag is een initiatief van kampeerplatform I love kamperen.

Je bent van harte welkom om samen met Landgoedcamping Het Meuleman in De Lutte de opening van het kampeerseizoen te vieren en ze laten met liefde hun terrein zien aan iedereen die geïnteresseerd is om later in het seizoen van de prachtige natuurcamping te komen genieten.

Echt komen sfeerproeven?

Vanaf vrijdag 31 maart kun je al komen (proef)kamperen, met op zaterdag vanaf 17.00 uur een gezellige BBQ, livemuziek en natuurlijk een kampvuurtje.

Boek nu een natuur-, heide- of zwemvijverplek om met je eigen kampeermiddel de seizoensopening te komen vieren! Je kunt het jezelf helemaal makkelijk maken door een van hun huisjes, het opgeknapte boerderijtje, een yurt met priv├ę sanitair of de ingerichte tentipi's met buitenkeuken te boeken! Als je voor 2 nachten boekt (vrijdag en zaterdag), dan is de BBQ gratis! Bovendien kun je zondagochtend lekker uitslapen en rustig aandoen, want je mag zo laat vertrekken als je wil!

Camping-Meuleman

Wanneer

Locatie

Landgoedcamping Het Meuleman

Adres
Lutterzandweg 16a, 7587 LH
Telefoon
0541551289
E-mail
Website
www.camping-meuleman.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter