Lifestyle & Curiosa markt

DITSMIE organiseert weer een paar Lifestyle & Curiosa markten op de prachtige landelijke locatie, Erve Kraesgenberg, Bookholtlaan 25, Losser (OV)

Op zondag 19 november organiseert DITSMIE de Winterfair op de prachtige landelijke locatie, Erve Kraesgenberg, Bookholtlaan 25, Losser (OV) Zondag 19 november van 10-17 uur

Op 19 november zijn er standhouders (binnen en buiten) die allemaal uniek zijn met hun aanbod. Kom gezellig langs voor de sfeer en laat je verrassen op deze prachtige locatie met een divers aanbod van standhouders zoals brocante, curiosa, lifestyle(o.a. sieraden en kleding), streekproducten, kunst en meer… Heerlijk struinen langs de diverse kramen voor je inkopen voor pakjesavond en voor de kerstcadeau’s.

Zélf een midwinterhoorn maken….

“Hoe breng je het ambacht over?” Dat is de vraag die de Adventbloasers in Losser beantwoorden door de jongsten in de groep zelf een hoorn te laten maken. Eérst samen het bos in om een geschikte stam uit te kiezen en te zagen, dan de bast eraf, uithollen en afwerken…. Alles uiteraard onder deskundige begeleiding. Tijdens de Winterfair zijn ze aanwezig en vertellen ze over houtsoorten, het gebruik van de gereedschappen en de traditie. Een ‘kompleet’ verhaal’ over de vele raakvlakken van het midwinterhoornblazen. En de jeugd kan het niet afwachten om tijdens de ‘werkmiddagen en de oefenavonden’ mee te mogen doen.

De entree en parkeergelegenheid is gratis.

Erve Kraesenberg Erve Kraesgenberg in Losser is een uniek cultuurpark met belangrijke historische waarde, waar bezoekers de sfeer kunnen proeven van een oud boerenerf. Kijk voor het laatste nieuws op FaceBook @Ditsmie en Instagram @ditsmie_lifestyle_curiosa

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Cultureel park Erve Kraesgenberg

Adres
Bookholtlaan 25, 7581BB Losser
Telefoon
053-5360556
E-mail
Website
www.kraesgenberg.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter