Kerstwandeling Beuningen

Traditiegetrouw organiseert Tourist info De Lutte-Losser op Tweede Kerstdag een prachtige kerstwandeling door het (winter)landschap rondom Beuningen met onderweg het geluid van de midwinterhoornblazers. Je hoeft je niet meer van tevoren aan te melden.

Gezien de heftige regenval adviseren wij om de korte route van ruim 7 kilometer te wandelen. Deze is goed begaanbaar.

Bij de lange route staat een deel onder water en is eromheen lopen geen optie. De lange route is dus niet mogelijk.

Route

Deze kerstwandeling biedt een prachtige route van ruim 7 km die door het heuvelachtige (winter)landschap rondom Beuningen gaan. Onderweg kom je de kerstman tegen en begeleiding van de midwinterhoornblazers. Er zijn stops voor koffie met lekkers en onderweg is er een stop voor het proeven van de Twentse Trots biologische boerenkaas. De route eindigt bij het Sterrebos voor een warm hapje.

De korte wandeling is geschikt voor kinderwagens.

Start en inschrijven

Bij 't Sterrebos in Beuningen. Starten kan tweede Kerstdag tussen 10.00-12.30 uur. ↵

Sterrebos
Sterrebos

Deelname bedraagt € 8,50 voor volwassenen en € 6,00 voor kinderen t/m 12 jaar, dit is inclusief de koffie/thee met lekkers en een warme hap.

Parkeren

Advies voor de deelnemers 'kom te voet of op de fiets naar de start'. Voor auto's zijn er verschillende parkeergelegenheden bij de kerk en 't Sterrebos.

Aanmelden hoeft niet

De voorinschrijving is gesloten maar er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. Wil je meewandelen dan kun je je tweede Kerstdag tussen 10.00-12.30 uur melden bij 't Sterrebos (dus ook zonder voorinschrijving). Let op: alleen contant betalen.

**De routebeschrijving en consumptiebonnen zijn op te halen bij de start ('t Sterrebos).

Deelname is op eigen risico. Zorg ervoor dat je goed zichtbaar bent op de openbare wegen. En advies voor goed schoeisel i.v.m. modder & op een aantal plekken natte ondergrond.

Wanneer

  • -

Locatie

Café Streekrestaurant 't Sterrebos

Adres
Beuningerstraat 71, 7588RG Beuningen
Telefoon
0610903021
Telefoon
0541351365
E-mail
Website
www.sterrebos.nl

Tip je vrienden

facebook twitter