Paaswandeling De Lutte

Tweede Paasdag twee routes van 6 km en 10 km door het glooiende coulisselandschap van De Lutte. Onderweg zijn er stops voor koffie met lekkers en een warm hapje bij Lutters Kwartier.

Vier de pracht van de lente met onze sprankelende Paaswandeling in De Lutte. Beide routes zullen je meenemen door schilderachtige landschappen en verrassende ontdekkingen, maar één ding hebben ze gemeen: een wandeling vol frisse lucht en lentebloesems.

De lange route leidt je over de majestueuze Paasberg, waar je getrakteerd wordt op adembenemende uitzichten.

Tijdens de wandeling is er gelegenheid om even op adem te komen en te genieten van een warme kop koffie met een heerlijke lekkernij bij de familie Kuipers. Ook is de Paashaas van de partij, zijn er kleurplaten en een paasquiz voor de kids.

Warm hapje

Maar dat is nog niet alles! Als kers op de taart staat er aan het einde van de wandeling een warm hapje op je te wachten bij Lutters Kwartier in De Lutte. Een moment van gezelligheid en samenzijn met medewandelaars om de bijzondere paassfeer te delen.

Dus, trek je wandelschoenen aan, omarm de lentebries en kom samen met ons de vreugde van Pasen vieren tijdens deze onvergetelijke Paaswandeling in De Lutte.

Over de wandeling

De start is bij de Tourist info bij Erve Boerrigter in De Lutte. Je kunt kiezen uit een wandeling van ca. 6 km of 10 km. De wandeling brengt je langs het prachtige buitengebied van o.a. de Paasberg en het Hakenberg. De jongste wandelaars kunnen daar met de paashaas op de foto en paaseieren zoeken. Deelname bedraagt € 8,50 voor volwassenen en € 6,00 voor kinderen (4 t/m 12 jaar). Starten kan tussen 10.00-12.30 uur.

Zonder aanmelding kun je tweede Paasdag ook starten.

Gegevens

Gegevens

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 8,50 Entreeprijs

Locatie

Tourist info De Lutte

Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte
Telefoon
0541-551160
E-mail
Website
www.visitdeluttelosser.nl

Tip je vrienden

facebook twitter