Streekproductenroute

Een prachtige fietsroute van ca. 40 km door het buitengebied van Beuningen. Onderweg zijn er diverse stops. Deelnemers maken kennis met diverse bedrijven op het Twentse platteland.

De start is tussen 10.00-12.00 uur bij 't Sterrebos. De fietsers maken kennis met streekproducten en het landleven. Via landweggetjes rij je in alle rust door Beuningen, Lattrop, Breckelenkamp en Denekamp. Onderweg worden de fietsers verwend met heerlijke streekproducten uit eigen omgeving. Koffie met appeltaart bij Erve Meesterplaatsje, Twickel kaas en Black Angus worst bij Erve Veldman, een bezoek aan Huis te Breckelenkamp, Italiaans brood bij thuisbakker Ingrid en een sapje uit de boomgaard van buurman Sander, een mozzarellaspies bij Buffalo Farm Twente, een bezoek aan het park en moestuin van Landgoed Singraven met ijs van 't Loaboerke en tot slot een warme hapje bij ’t Sterrebos.

Bij 't Sterrebos in het centrum van Beuningen zijn parkeermogelijkheden.

De streekproductenroute is op zondag 23 juni 2024 en woensdag 17 juli 2024. De fietsroute is ca. 40 km. Deelname bedraagt €22,50 p.p. voor volwassenen en €17,50 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Graag online betalen of contant bij de start! Wij beschikken bij de start niet over een pinautomaat. De route en consumptiebonnen ontvang je bij de start.

Wijzigingen onder voorbehoud.

Streekproductenroute 2024

Streekproductenroute 2024

Wanneer

Locatie

't Sterrebos

Adres
Beuningerstraat 71, 7588 RG Beuningen
Telefoon
0541-351365
Website
www.sterrebos.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter