Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

André Kuipers & Kamerata String Orchestra

In 2019 is het precies 50 jaar geleden dat de mens voor het eerst voet zette op de maan. Astronaut André Kuipers zal het publiek meenemen op reis naar de maan.

Ook vandaag de dag blijft de maan ons fascineren, niet in de laatste plaats door het eeuwigdurende fenomeen van haar 'verdwijnen' en 'verschijnen'. Reden temeer om in september 2019 rond dit thema een bijzondere reeks van buitenconcerten te organiseren in de grote openluchttheaters van Nederland. Astronaut André Kuipers zal het publiek meenemen op reis naar de maan. Zijn boeiende verhalen worden ondersteund door spectaculaire beelden en afgewisseld met klassieke muziek geïnspireerd op de maan, verzorgd door het 20-koppige strijkorkest Kamerata Zuid o.l.v. dirigent Frank Adams.

Het belooft een bijzondere beleving te worden waarbij je zittend onder de sterrenhemel kunt mijmeren, maar je bovenal kunt verwonderen over hoe prachtig en bijzonder de maan is.

Na een succesvolle theatercolleges, SpaceXperience in de Ziggo Dome, komt André Kuipers éénmalig met dit bijzondere concept naar de openluchttheaters.

Kaarten kosten € 29,50 in de voorverkoop www.eventbrite.nl/e/tickets-andre-kuipers-kamerata-string-orchestra-57165698142 en zijn tevens verkrijgbaar bij Primera Marcel in Losser.

Kaarten aan de kassa kosten € 32,50.

Wanneer

Prijzen

  • € 32,50 Entreeprijs

Voorverkoop € 29.50

Locatie

Openluchttheater Brilmansdennen

Adres
Gildehauserweg 27, Losser
Telefoon
053-5361022
E-mail
Website
www.openluchttheaterbrilmansdennen.nl