VVV Hemelvaart fietstochten Losser

prijs
€ 4,00
locatie
VVV Losser, Losser

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019 zijn er weer prachtige fietstochten vanuit Losser uitgezet. Een grensroute en een vliegveldroute, deze tochten gaan door het prachtige buitengebied.

Er is keuze uit twee routes van 25 en 50 km. Deze gaan langs de prachtige schatten van de Schatkamer van Twente door het buitengebied van Losser. Onderweg zijn er stops voor koffie met lekkers en een ijsje, ook gaan de deelnemers een bed and breakfast bekijken. Bij terugkomst in het dorp is er volop gezelligheid met de jaarlijkse Hemelse Barbecue met gezellige DJ op het Teylersplein. Hier vooraf voor aanmelden bij restaurant De Oude Apotheek of Grandcafé Smit.

Fantastische natuur, landschappen, historie en cultuur te bezichtigen op de fiets. Pomp je banden op en vraag uw familie, vrienden, sportteam, vereniging of buren mee zodat u er samen een gezellige dag van kunt maken.

Voor de fietsroutes van de VVV kan er gestart worden tussen 10.00-12.00 uur vanaf de VVV Losser aan het Raadhuisplein 1. Voor meer informatie: tel: 053-5362013 of info@vvvdeluttelosser.nl.