Music & Wine met Getty Kaspers (Teach In)

Neerlands laatste songfestival winnares Getty Kaspers, vertelt over haar bewogen leven en carrière. Met haar band uit Enschede, Teach In, won zij in 1975 het songfestival met het nummer Ding a Dong. Over haar ervaringen is onlangs een boek uitgekomen, waarover zij geïnterviewd wordt. De recensies zijn lovend. Die middag zal er - onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes - nog meer muziek te horen zijn.

Zondag 5 mei a.s.vindt er een bijzondere muzikale middag plaats op Landgoed Bekspring in De Lutte. Die middag zal namelijk niemand minder dan zangeres Getty Kaspers komen vertellen over haar indrukwekkende carrière. Met haar toenmalige band uit Enschede, Teach In, won ze in 1975 glorieus het eurovisie songfestival en versloeg daarmee sterke medekandidaten. Ze was met haar band de laatste songfestivalwinnaar voor Nederland. Inmiddels is dit al 44 jaar geleden. Presentator Martin Reitsma gaat met Getty terug naar die mooie, muzikale tijd met daarin de hoogte- en dieptepunten. Wellicht krijgen we die middag nog eens haar winnende nummer Ding a Dong te horen. Voorts is er die middag een signeersessie en zal - onder het genot van lekkere drankjes en hapjes - meer muziek te horen zijn in de vorm van een songfestivalmedley door aanstormend talent Fleur de Bruin.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 20,00 Entreeprijs

De kaarten voor Music & Wine zijn inclusief hapjes en drankjes.

Om een intieme setting en mooie beleving voor iedereen te creëren is het aantal plaatsen gelimiteerd. Aanmelden kan tot uiterlijk 2 mei as. door een email (met uw naam, aantal personen en telefoonnummer) te sturen naar: momenten@deelbekspring.nl

Locatie

Landgoed Bekspring

Adres
Denekamperstraat 3, De Lutte

Tip je vrienden

facebook twitter