Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

VVV Landleven fietstocht, De Lutte

Op de derde zondag in september is er weer de jaarlijkse Landleven proef- en eetfietstocht in De Lutte.

Ook dit jaar is er weer een afwisselend programma samengesteld met verrassende en mooie bedrijven om te bekijken; uiteraard zijn er onderweg heerlijke proeverijen. Een prachtige fietstocht van ca. 30 km door het glooiende buitengebied van De Lutte. Met allerlei stops voor koffie met lekkers, hapjes, ijsje, drankje en een warme hap.

Deze editie kun je o.a. kennismaken met jeu de boules, rustpunt de Pipokeet en de prachtige boerderij op het erf Zanderink op Aust bekijken met de achtergevel van de boerderij en de authentieke schouw op de deel en verder natuurlijk de melk- en koeienstal. Op deze locatie zijn een aantal kunstwerken van o.a. iconenschilder Jos Bentert tentoongesteld.
Ook is er een bezichtiging van een nieuw gastenverblijf het Dinkelhuuske en zijn er stops bij De Lutte Hutte, streekrestaurant Sterrebos en als afsluiter een hapje bij hotel restaurant 't Kruisselt.

Na afloop kan eventueel een bezoek worden gebracht aan de Open Monumentendag in De Lutte met een expositie op het Dorpsplein over oude horeca.

Deelname bedraagt € 16,50 p.p. en kinderen t/m 12 jaar € 12,50.
De start is tussen 10.00-12.00 uur bij VVV De Lutte, Plechelmusstraat 14.

Ga je mee fietsen? Geef je van tevoren op bij Tourist info De Lutte (i.v.m. maximum aantal deelnemers via: 0541-551160 of info@vvvdeluttelosser.nl.

Wanneer

  • -

Locatie

Tourist info De Lutte

Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte
Telefoon
0541-551160
E-mail
Website
www.visitdeluttelosser.nl