Tribute To Herman Brood (Huize Ria)

Gonna have a party, gonna have a blast!” is het motto waarmee de band op de planken staat. Een feestje bouwen en mensen meenemen op een trip door de muziek van Brood.

De acht muzikanten van Huize Ria laten zich inspireren door de muziek van Herman Brood. De band, vernoemd naar de Ria’s Real Men’s Club waar Herman Brood een regelmatige gast was, neemt het publiek mee op een trip door zijn muzikale erfenis. Energiek, enthousiast, verrassend en een tikje eigenzinnig staat de band op het podium.

Natuurlijk speelt de band de grote hits. Maar er is zoveel meer: stevige rock, blues, funk, reggae, ballads en ook de Ria’s laten van zich horen. En dat alles onder het motto: “Gonna have a party, gonna have a blast”. Want elk optreden beschouwen ze als een feestje waarin ze samen met het publiek de ultieme trip maken door de muziek van Neerlands grootste rock ’n roll artiest.

Naam Huize Ria:

Een naam die wellicht enige uitleg vergt voor mensen die niet zo bekend zijn met de handel en wandel van Herman Brood. Die was namelijk een regelmatige gast in de Amsterdamse “Ria’s men’s club, in de volksmond Huize Ria. En aangezien de beide zangeressen Ria heten was de conclusie snel getrokken: “Dan noemen we de band toch Huize Ria”.

Unieke samenstelling en sound

Inmiddels heeft de band zich ontwikkeld tot een groep op elkaar ingespeelde muzikanten die hun ambitie vinden in één van de songteksten van Brood. Dat is nu het motto van de band en dat was ook het motto van Herman Brood. De band bestaat uit een zanger, twee zangeressen, een drummer, een bassist, een gitarist, een toetsenist en een saxofonist. Met deze formatie is de band in staat het unieke geluid van Herman Brood te laten voortbestaan.

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Locatie

Kulturhus 't Trefhuus Overdinkel

Adres
Prins Hendrikstraat 1, 7586 BG Overdinkel
Telefoon
053-5369400
E-mail
Website
www.trefhuus.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter