Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Bach in Erve Kraesgenberg

Van oktober tot en met april 2020 organiseert Erve Kraesgenberg iedere maand een video-concert met muziek van Johann Sebastian Bach.

Er worden video-opnames vertoond van zowel qua geluid als beeld hoge kwaliteit en ze zijn er trots op dat ze prachtige opnames van uitvoeringen door de hoog gewaardeerde Nederlandse Bachvereniging mogen gebruiken. De Nederlandse Bachvereniging is onder meer bekend van de jaarlijkse uitvoering van de Matthäus Passion op Goede Vrijdag in Naarden.

De concerten worden samengesteld door Dick Buld en hij geeft een toelichting bij alle uitgevoerde werken. Paul van Gerwen geeft facilitaire ondersteuning. Voor Bach-liefhebbers frist Dick Buld hun kennis wat op. De toelichting is een helpende hand voor mensen die kennis willen maken met de muziek van Bach.

De concerten worden gehouden op de zondagen 13 oktober, 10 november, 8 december, 12 januari, 9 februari, 8 maart en 5 april. De toegangsprijs bedraagt € 6,- inclusief een kop koffie en thee in de pauze.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via e-mailadres paulvangerwen@ziggo.nl.
Als tegenprestatie wordt per e-mail het programma plus teksten van uit te voeren werken toegezonden.

Wanneer

  • 13 okt - 8 mrt 2020
    • elke 2e zondag van de maand | uur

Locatie

Cultureel park Erve Kraesgenberg

Adres
Bookholtlaan 25, 7581BB Losser
Telefoon
053-5360556
E-mail
Website
www.erve-kraesgenberg.nl