Voorlichting over Inbraakpreventie

In het najaar is altijd een piek te zien qua het aantal inbraken. Om Lossernaren weerbaarder te maken tegen inbraak maar ook oplichting organiseert de politie in samenwerking met Stichting Fundament een voorlichtingsavond.

Angelique Bosman van de Politie Losser geeft voorlichting over inbraken en oplichting.
Deze avond is er ook aandacht voor babbeltrucs. Steeds meer ouderen worden slachtoffer van babbeltrucs. Oplichters doen zich voor als postbezorger, collectant, nieuwe buren, thuiszorg of anderen. Dit met als doel om binnen te komen en kostbaarheden te kunnen stelen; de politie waarschuwt vaak hiervoor in Twente. Hoe herkent u een babbeltruc? En wat kunt u hier tegen doen?

Lossernaren kunnen zelf veel doen om de woning zo inbraakveilig mogelijk te maken. Het gebruiken van goede sloten en altijd afsluiten van ramen en deuren gaat al heel ver om inbrekers te ontmoedigen. Ook goede verlichting rondom het huis en het weghalen van 'inbrekershulpjes' zoals ladders achter het huis of makkelijk klimbare afvalcontainers kan ook helpen.

Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen met Sherina Schouten via 053-5369405 of per email:s.schouten@stichtingfundament.nl / info@stichtingfundament.nl

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

't Lossershoes

Adres
Raadhuisplein 1, 7581 AG Losser
Telefoon
053-53 77 444
E-mail
Website
www.losser.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter