Het oude jaar uit in het Dorpstheater, De Lutte

Het Dorpstheater in dorpshoes Erve Boerrigter is het decor voor de Eerste Lutter Oudejaars Conference.

Een programma met natuurlijk veel humor, mooie (luister)liedjes en – onvermijdelijk bij de overgang naar nieuw jaar- ook een terugblik op het voorbije jaar.

Zoals dat verwacht mag worden van een Lutter Oudejaars Conference wordt deze volledig verzorgd door Lutter artiesten.

Het gesproken woord komt van Paul Wiefferink (bekend als ProatPaul en in 2014 winnaar van het Twents Buutfestival), Miriam Bekke (dit jaar een van de hoogtepunten op de gala van de Bosduvelkes) en Ineke Haar Man, een nieuwkomer op de theatervloer. Op de hem bekende wijze neemt Paul lokale en landelijke politici op de hak. Miriam richt zich vooral op de dorpse zaken en zal ongetwijfeld met keuzestress te maken krijgen bij het samenstellen van haar jaaroverzicht. De sportieve hoogtepunten van 2019 worden op bijzondere wijze gepresenteerd door Ineke Haar Man.

De muzikale omlijsting van deze avond wordt onder meer verzorgd door zanger Hans Leferink, gitarist/zanger Wilfried Jansink en pianist Hans Hoogstrate. Waarbij niet uitgesloten is dat nog enkele gastmuzikanten zich op het podium van het feestelijke aangeklede Dorpstheater zullen melden. Op voorhand lijken Miriam Bekke’s ode in het Twents aan De Lutte en Hans Leferinks Twentse interpretatie van ‘Window of my eyes’ (een klassieker van Cuby & the Blizzards) hoogtepunten van de avond te gaan worden.

De kaartverkoop aan de balie van het Dorpshoes is vanaf 14 november om 09.00 uur. Online reserveren kan via het formulier dat vanaf 14 november om 09.00 uur op dorpshoes.nl/dorpstheater staat.

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Dorpshoes Erve Boerrigter

Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte
Telefoon
0541-552009
E-mail
Website
www.dorpshoes.nl

Tip je vrienden

facebook twitter