Slipjacht door de Twentse natuur

Op zaterdag 30 November om 12.30 uur is de meet van deze slipjacht met de paarden en de honden en het vertrek om 13.00 uur vanaf ‘t Ros van Twente.

Door de succesvolle jachten van de laatste jaren heeft de Slipjacht De Lutte een vaste plaats op de jachtkalender gekregen.

Door de enorme variatie in het gebied waaronder het glooiende landschap van de Austieberg tot aan de brede vergezichten in het Beuningerveld komen de Jachtruiters van de Koninklijke Jachtvereniging met veel plezier vanuit het gehele land naar de Lutte om deze slipjacht mee te kunnen maken.

Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, het Waterschap en vooral niet te vergeten de particuliere grondeigenaren, zijn ze iedere keer zeer erkentelijk dat zij jaarlijks éénmaal over de betreffende gronden mogen rijden. Het is altijd een mooi nostalgisch schouwspel met al die honden en ruiters in de Rode jassen.

Voor geinteresseerden die de slipjacht onderweg willen bekijken volgt hier enkele zichtlocaties (in volgorde van de route): ’t Ros van Twente, oversteek Nijenhaerweg/ Austieberg, 1e kill nabij Camping Olde Kottink, Oversteek Strengeveldsweg/Holweg, 2e kill Holt und Haar(DL), Zandhuizerweg nabij Camping Dennenlust, 3e kill achter Hotel- Restaurant ’t Ros van Twente. De route is ook te verkrijgen bij ’t Ros van Twente en café restaurant 't Sterrebos.

Blijf op de hoogte en volg hun op de FBpagina “Slipjacht De Lutte”.

Wanneer

Locatie

Hotel Restaurant Het Ros van Twente

Adres
Beuningerstraat 20, 7587LD De Lutte
Telefoon
0541552525
E-mail
Website
www.rosvantwente.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter