Carnavalsoptocht De Losserhof

Het is weer zover! Carnavalsoptocht op de Losserhof; een vrolijke stoet zal over de Losserhof trekken, georganiseert door CV de Opkikkers.

Het dorp LosserHof wordt omgetoverd in het Opkikkerdorp, tuinen zullen mooi versierd zijn net als het overige dorp. Op de grote parkeerplaats midden op het terrein zullen vanaf 13:30 uur de wagens zich gaan opstellen. Ook zal vanaf dat moment de Jury de wagens en loopgroepen beoordelen. Om klokslag 14:11 uur zal het startschot klinken en zal de optocht door het Opkikkerdorp trekken. Rond 15:00 uur zullen alle deelnemers zich gaan opmaken voor het optochtfeest in de Residentie van CV de Opkikkers, dit betreft het Ontmoetingscentrum van de LosserHof. Aldaar is er ruimschoots de gelegenheid voor een hapje en een drankje en een flink carnavals feestgedruis onder aan- voering van DJ Ronnie (ter Horst). Ook zal daar de prijsuitreiking van mooist versierde tuin en natuurlijk van de optocht bekend worden gemaakt.

Omdat CV de Opkikkers bekend staat om een geweldig carnavalsfeestgangers is er ook ’s avonds nog een gezellig feest met optredens van de Martini Wichter uit Losser. Ook hierbij is DJ Ronnie aanwezig en zouden de Hoogheden het geweldig vinden dat de zaal weer mooi gevuld is.

Kortom 14 Februari is de carnaval dag waarbij we iedereen van harte uitnodigen!

De optocht is voor iedereen toegankelijk.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

De Losserhof

Adres
Oldenzaalsestraat 134, 7581 PW Losser
Telefoon
088 430 4000
E-mail
Website
www.detwentsezorgcentra.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter