De Landelijke leesclub dag - kindersessie

Op zondagmiddag 26 januari vindt de eerste editie van De Landelijke Leesclub Dag plaats. We spreken ’s middags op hetzelfde moment met kleine groepen lezers, maximaal vijftien personen, met elkaar over een boek dat iedere deelnemer heeft gelezen. Er is ook een kindersessie.

De Landelijk Leesclub Dag Bij deze tweede editie van Lutterzand Literair hebben we op zondag een heuse primeur: De Landelijke Leesclub Dag. We starten centraal met een broodjeslunch bij Florilympha, waar om 12.45 uur de officiële aftrap van deze eerste Landelijke Leesclub Dag plaatsvindt. Aansluitend ga je met 'jouw' leesclubje naar een mooie locatie in de buurt waar je het boek gaat bespreken. In aanwezigheid van de auteur!

Let op: onafhankelijk van je andere aangeschafte kaarten voor Lutterzand Literair moet je voor deze middag altijd een aparte kaart kopen.

klik hier

Voor de kindersessie van de Leesclub Voorleesmiddag komen Ewout Eggink en Thijs van Aken. Zij lezen voor uit hun boeken De Avonturen van Knetter & Spetter, deel 1 en 2. Voor kinderen van 6-11 jaar. Een interactieve middag met meerdere sessies.

Hoe meer kinderen lezen en voorgelezen krijgen, hoe beter hun woordenschat en vaardigheden, ook op school, worden. Zo blijkt uit verschillende onderzoeken.

Ewout en Thijs zijn niet alleen kinderboekenschrijvers, maar ook stemacteurs. En hebben vele stemmen 'gedaan' van tekenfilms, reclamespots en series. Samen met kinderen tussen ongeveer 6-11 jaar gaan ze deze middag interactief voorlezen. Er zijn drie rondes van de kindersessie bij De Landelijke Voorleesdag over De Avonturen van Knetter en Spetter. Je doet dan niet alleen mee met de sessie, maar kan ook speciale kleurplaten inkleuren en je krijgt drinken met iets lekkers. Zien we je dan? De Kindersessies van De Landelijke Leesclub Dag vinden plaats bij: Dorpshoes Erve Boerrigter Plechelmusstraat 14 7587 AM De Lutte

Er zijn drie sessies waar je aan mee kunt doen: van 13.30 tot 14.15 uur (ronde 1) en van 14.15 tot 15.00 uur (ronde 2) en van 15.00 tot 15.45 uur (ronde 3)

Overigens: je vader, moeder, opa, oma, tantes en ooms, neefjes en nichtjes, buurvrouwen en buurmannen en natuurlijk ook je juf of meester is welkom!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs

Locatie

Dorpshoes Erve Boerrigter

Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte
Telefoon
0541-552009
E-mail
Website
www.dorpshoes.nl

Tip je vrienden

facebook twitter