Wandelt u mee?

Samenzijn en verbinden. Wandelt u mee met Annet Boin en Miranda Elferink? Nieuwe data voor een wandeling en gezellig samenzijn.

Voor het ontbijt gaan ze eerst lekker wandelen. Omdat er bij sommigen van de groep lichamelijke probleempjes zijn, kunnen de mensen voor wie wandelen op dit moment niet mogelijk is om 10.30 uur bij het ontbijt aanschuiven. Zo willen Annet en Miranda per wandeling kijken wat de mogelijkheden zijn, wat de locatie kan bieden en eventueel kan worden aangepast aan de wensen van de groep.

Twijfelt u? Ga gewoon een keer mee. De groep is mooi in evenwicht, er zijn zowel mannen als vrouwen die met ons meegaan en van elke leeftijd, dus voel je welkom! Graag wel even via onderstaand telefoonnummer aanmelden i.v.m. de voorbereidingen.

Bij vragen of aanmeldingen bel of stuur een berichtje: Annet Boin 06-20365792 of Miranda Elferink 06-10311666. De kosten bedragen € 10,00. De data voor de wandelingen zijn: 18 oktober en 20 december. Elke wandeling zal plaatsvinden vanaf een andere locatie.

Tijden onder voorbehoud. Locatie andere datum volgt nog.

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Zorgboerderij Voswinkel Losser

Adres
voswinkelweg 7, Losser

Tip je vrienden

facebook twitter