Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Spirituele natuurwandeling Tankenberg

Maak kennis met: aura van bomen, de straling van wateraders, de energie van Moeder Aarde en de kracht van leylijnen.

Samen meten ze de uitstraling van de bodem en bepalen tevens de kosmische instraling. Ze maken hierbij gebruik van de wichelroede, maar ook van de gevoeligheid van onze eigen handen. Met een oude eik of beuk gaan ze een hartverbinding maken. Aan het einde van de wandeling ontvangt u een reader over de route die ze hebben gelopen en over de natuurkrachten die ze hebben waargenomen. Bij elke wandeling staan ze stil bij de schoonheid van flora en fauna.

Waar wandelen? Landgoed Egheria is gelegen in een heuvelachtig hoevenlandschap bij Oldenzaal. Op heldere dagen kunt u over de weilanden tot voorbij Ootmarsum Duitsland inkijken. Op de Oldenzaalse stuwwal ontspringen vijf beken. De plantenrijkdom is dankzij het bronwater en de bijzondere bodemsamenstelling bijna net zo gevarieerd als in Zuid-Limburg. Heksenkruid en dotterbloem doen het hier uitzonderlijk goed. De naam Egheria is een samenvoeging van de voorletters van de kinderen van de vroegere landgoedeigenaar Ten Cate, maar herinnert tevens aan de bronnimf Egeria.

Startpunt: Mariakapelletje aan de Tankenbergstraat, alwaar ruim voldoende gelegenheid is om te parkeren.

Aanmelding of info: Chris van Benthem 06-13189115 / chrisvanbenthem@outlook.com

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 10,00 Deelnameprijs

Inclusief drankje en reader

Locatie

Mariakapelletje

Adres
Tankenbergstraat, De Lutte

Tip je vrienden

facebook twitter