Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Theatercollege met Andy van der Meijde AFGELAST

Theatercollege met Andy van der Meijde. Afkomstig uit de rauwe cultuur van een Arnhemse achterbuurt, werkte Andy van der Meijde zich op tot verdienstelijk profvoetballer bij Ajax, FC Twente, Inter Milaan, Everton en PSV.

AFGELAST

Ook speelde hij 17 interlands voor het Nederlands elftal. Van der Meijde raakte gedurende zijn loopbaan in de ban van diverse verleidingen, van buitenechtelijke escapades tot drugsgebruik, kwam aan de grond te zitten, maar knokte zich terug.

Hij vertolkte de hoofdrol in zijn spraakmakende biografie 'Geen Genade' én in een heuse real life soap. Tegenwoordig is hij succesvol ondernemer, als voetbalanalist met onder meer zijn eigen YouTube-programma 'Bij Andy in de auto'.

Aan de hand van interviewer Eddy van der Ley vertelt Van der Meijde oprecht en openhartig over een leven van vallen, opstaan en weer doorgaan. Onder meer over zijn periode bij FC Twente. ‘Dat was de gelukkigste tijd in mijn leven. Ik huilde toen Ajax me terughaalde.’

Na de pauze krijgt het publiek de gelegenheid vragen te stellen en na afloop is er een meet & greet.

Setting: met zijn allen gezellig op ons overdekte podium!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 17,50 Entreeprijs

Locatie

Openluchttheater Brilmansdennen

Adres
Gildehauserweg 27, Losser
Telefoon
053-5361022
E-mail
Website
www.openluchttheaterbrilmansdennen.nl

Tip je vrienden

facebook twitter