Uitvoering Jesus Christ Superstar door het koor Dynamique uit Overdinkel AFGELAST

Het koor Dynamique heeft maandenlang geoefend om voor u allen een mooie Goede Vrijdagavond te verzorgen. De themaviering met liederen uit de musical Jesus Christ Superstar draagt bij aan een goede afsluiting van de Goede Week. In een warme kerk met hopelijk veel belangstellenden om ons heen, hebben wij voor u een waar spektakel opgezet, met veel solisten die hun rol perfect vertolken.

AFGELAST Vrijdag 10 april 2020, aanvang 19.00 uur Uitvoering Jesus Christ Superstar door het koor Dynamique uit Overdinkel e.o. Plaats: Gerardus Majellakerk te Overdinkel Toegang: gratis of vrije gift

De entree is gratis. Dit omdat we iedereen de gelegenheid willen geven om hierbij aanwezig te kunnen zijn. Om een goede plaats te kunnen bemachtigen is het wenselijk om op tijd te zijn. Vooral voor de senioren in de gemeente Losser hebben wij deze viering op de vrijdagavond gepland, zodat zij er even uit kunnen zijn en een mooie avond kunnen beleven.

Inhoud van het verhaal: Het stuk behandelt de laatste week uit het leven van Jezus grotendeels vanuit het gezichtspunt van Judas. Judas neemt afstand van Jezus, die in Judas' ogen de aandacht te veel op zijn persoon laat vestigen. Tegelijkertijd zijn de hogepriesters bang voor het afkalven van hun gezag. De houding van het volk beangstigt ook Jezus, die weet welk lot hem te wachten staat. Uiteindelijk vinden de hogepriesters en Judas elkaar en wordt Jezus verraden, waarna Judas zelfmoord pleegt. De Joodse heerser Herodes, aan wie Jezus wordt voorgeleid, beschouwt Jezus als een amusante goochelaar en stuurt hem naar Pontius Pilatus. Deze ziet zelf geen kwaad in Jezus en onder druk van het volk laat hij hem kruisigen. Maria Magdalena is wanhopig en verdrietig over alles wat er gebeurt.

Dit gebeuren wordt in deze viering naar het heden vertaald. U bent van harte welkom!

Wanneer

Locatie

Heilige Gerardus Majella kerk

Adres
Hoofdstraat 78, Overdinkel
Telefoon
053-5381304

Tip je vrienden

facebook twitter