Vredesconcert – Klassieke Muziek AFGELAST

In het kader van 75 jaar bevrijding organiseert CuSo55+Losser samen met Treff55+Ahaus , onder de vlag van de Euregio, een Vredesconcert-Klaasieke muziek. Uitgevoerd door het Euregio-Symphonieorkest en het St Caeciliakoor en soliste Sarah Konig o.l.v. Michael Rein.

AFGELAST

Het Euregio Symphonieorchester VHS Ahaus bestaat uit zo’n 35 enthousiaste musici uit de Duits-Nederlandse grensstreek, van viool en contrabas tot dwarsfluit en hoorn. Het St. Caeciliakoor is een kerkkoor te Losser met ongeveer 25 zangers en zangeressen, dat zich kenmerkt door een eenvormige, welluidende, heldere klankkleur. Sarah Konig, mezzosopraan, heeft , zeer bijzonder voor haar jeugdige leeftijd, reeds op meerdere podia geacteerd. Michael rein is één van de meest veelzijdige dirigenten van de jongere generatie. Hij dirigeerde al gerenommeerde orkesten in tal van landen.

U geeft zich op door vóór 20 maart 2020: - € 10,00 per persoon over te maken (entree + koffie/thee); - op bankrekening NL22RABO0130395498 - BIC-code RABONL2U; - ten name van Stichting Fundament onder vermelding van: Vredesconcert en uw e-mailadres. Toelating op basis van volgorde van binnenkomst van betaling (indien vol, dan geld terug). Bericht van bevestiging volgt kort na 20 maart. Nadere informatie: Norbert Konincks, 06.12638597 (n.konincks@zonnet.nl)

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Inclusief koffie/thee

Locatie

Twents Carmel College Losser

Adres
Oranjestraat 2, 7581 EX Losser

Tip je vrienden

facebook twitter