Summer Sun Festival Alle kleuren van de Natuur

Wil jij ook een super gave zomervakantie? Meld je dan aan voor onze workshops en sportactiviteiten tijdens het Summer Fun Festival!!

In de week van 22 juni krijgen alle leerlingen van het basisonderwijs in de gemeente Losser een goodiebag mee van Stichting Fundament met daarin het programma van het Summer Fun Festival en nog enkele andere verrassingen.

Jongeren worden via de verschillende social media kanalen en per mail geïnformeerd over het programma. Wij hopen zoveel mogelijk kinderen en jongeren een spetterende zomer te bieden boordevol met leuke workshops. Meer informatie over het Summer Fun Festival en de workshops en inschrijven kan je vinden op onze website: klik hier

Tijdens deze creatieve natuurbeleving gaan we op zoek naar de verschillende kleuren in de natuur. We beginnen met een natuurverhaal en daarna gaan we samen op pad op zoek naar de kleuren. Terwijl we wandelen verzamelen we deze kleuren en maken er na de wandeling een mooi schilderij/of boekenlegger van. Deze mag je meenemen naar huis. Onderweg vertelt Marieke wat over de plantjes en beestjes die we tegenkomen.

Datum: 9 juli Wanneer: donderdag Tijd: 10.00 - 11.30 uur Leeftijd: 6-12 jaar Waar: Kiekerskamp, Denekamperdijk 46 Plaats: Losser Begeleiding: Marieke Overige informatie: Kosten: Gratis

Wanneer

  • -

Locatie

Kiekerskaamp

Adres
Denekamperdijk 46, Losser

Tip je vrienden

facebook twitter