Summer Sun Festival Fundament Activiteitenweek

Wil jij ook een super gave zomervakantie? Meld je dan aan voor onze workshops en sportactiviteiten tijdens het Summer Fun Festival!!

In de week van 22 juni krijgen alle leerlingen van het basisonderwijs in de gemeente Losser een goodiebag mee van Stichting Fundament met daarin het programma van het Summer Fun Festival en nog enkele andere verrassingen.

Jongeren worden via de verschillende social media kanalen en per mail geïnformeerd over het programma. Wij hopen zoveel mogelijk kinderen en jongeren een spetterende zomer te bieden boordevol met leuke workshops. Meer informatie over het Summer Fun Festival en de workshops en inschrijven kan je vinden op onze website: klik hier

Dit jaar vanwege de Corona een wat aangepaste programmering van de vakantie spelweek. Dit is de programmering voor kinderen van 8 – 12 jaar. Die voor 5 – 8 jaar vind je hier »

Wij zoeken kinderen die mee willen doen aan leuke sport– en spelprogramma’s. Kinderen die het leuk vinden om iets creatiefs te doen en om op ontdekking te gaan. Op woensdag 15 juli en donderdag 16 juli is het programma gericht op de oudste groep. Dit is inclusief lunch. De activiteiten worden gehouden in en om het ”Zaandhoes” in de Zandbergen.

Datum: 15 en 16 juli Wanneer: woensdag en donderdag Tijd: 9.00 - 16.15 uur Leeftijd: 8 - 12 jaar Waar: 't Zaandhoes (Scoutinggebouw Zandbergen) Plaats: Losser Begeleiding: Werkgroep Overige informatie: De kinderen worden op leeftijd ingedeeld omdat we het programma draaien in 2 blokken van 2 dagen met telkens max. 50 kinderen. Programma is inclusief lunch.

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

't Zandhoes Scoutinggebouw Zandbergen

Tip je vrienden

facebook twitter