Summer Sun Festival graffiti

Wil jij ook een super gave zomervakantie? Meld je dan aan voor onze workshops en sportactiviteiten tijdens het Summer Fun Festival!!

In de week van 22 juni krijgen alle leerlingen van het basisonderwijs in de gemeente Losser een goodiebag mee van Stichting Fundament met daarin het programma van het Summer Fun Festival en nog enkele andere verrassingen.

Jongeren worden via de verschillende social media kanalen en per mail geïnformeerd over het programma. Wij hopen zoveel mogelijk kinderen en jongeren een spetterende zomer te bieden boordevol met leuke workshops. Meer informatie over het Summer Fun Festival en de workshops en inschrijven kan je vinden op onze website: klik hier

Kijk jij ook altijd zo verwonderd naar al die mooie graffities, die je overal ziet? En wil je dit nu zelf ook eens proberen? Dat ‘can’!  Doe mee met Spray (Can!). Je leert de basics van de graffiti kunst van een echte graffiti artist! We beginnen met samen een goeie schets te maken, daarna krijg je je eigen bord en mag je met de spuitbussen aan de slag, tot slot helpt de artist je kunstwerk afwerken, zodat je altijd naar huis gaat met een mega cool kunstwerk! Voor deze workshops heb je vooraf geen graffiti-vaardigheden nodig, je leert alles ter plekke. See you de 6e!

Datum: 6 augustus Wanneer: donderdag Tijd: 13.00 - 15.00 uur Leeftijd: 8 - 12 jaar Waar: Kiekerskamp, Denekamperdijk 46 Plaats: Losser Begeleiding: Remy van PvCC - www.pvcc.nl Overige informatie: Trek oude kleding en schoenen aan die vies mogen worden!! Kosten: Gratis

Wanneer

  • -

Locatie

Kiekerskamp

Adres
Denekamperdijk 46,

Tip je vrienden

facebook twitter