Workshop omgaan met dementie - Onthou Van Mij

Als dementie je leven binnenwandelt, lijken er twee werelden te ontstaan: die van Jet (degene die aan dementie lijdt) en die van Harrie (alle mensen die met Jet te maken hebben). (Uitverkocht)

Hoe verder het ziekteproces vordert, hoe meer die twee werelden van elkaar verwijderd raken.

In de voorstelling volgen we Jet en Harrie, vanaf het moment dat zij als actieve ouderen, met pensioen, samen van het leven genieten, tot het moment dat Jet in een zorginstelling woont en Harrie haar dagelijks bezoekt.

Het spel wordt afgewisseld met kleine stukjes kennisoverdracht en (eenvoudige) oefeningen. Hierdoor gaan we beter begrijpen wat er in het hoofd van Jet gebeurt. Hierdoor kan Harrie zichzelf en de omgeving inzetten om het contact met Jet te verbeteren.

Tevens zal stichting “Onthou van mij” graag voor de Alzheimer Nederland geld op willen halen voor wetenschappelijk onderzoek naar Dementie. Dit doen we door een inzamelingsactie en tijdens de voorstelling staan er kraampjes van de diverse instanties die Dementie een warm hart toedragen.

Let op: er zijn 2 identieke voorstellingen, eentje om 14.00 uur en eentje om 19.00 uur. Je kunt via de online ticket-link zelf aangeven voor welke aanvangstijd je een ticket wilt bestellen.

Setting: samen met zijn allen óp ons overdekte podium.

Workshop omgaan met dementie (Onthou Van Mij) op 20 mei 2021 in het openluchttheater Brilmansdennen. Een voorstelling om 14.00 - 15.00 uur
19.00 uur - 20.00 uur
Prijs € 12,50

Online ticket-link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-onthou-van-mij-89148849609

Website theatergroep Ervarea: https://www.ervarea.nl/theater

Website theater: http://www.openluchttheaterbrilmansdennen.nl/

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Locatie

Openluchttheater Brilmansdennen

Adres
Gildehauserweg 27, Losser
Telefoon
053-5361022
E-mail
Website
www.openluchttheaterbrilmansdennen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter