Helligen Hendrik

Omdat de dokter tegen hem gezegd heeft dat buitenlucht gezond is, trekt Helligen Hendrik de komende zomer langs een aantal openluchttheaters in het oosten van het land.

Dit mede om te vieren dat de norse cabaretier twaalf en een half jaar op de planken staat. Het koperen huwelijk wordt gevierd met een knotsgekke show waarbij, naast nieuwe sketches, een aantal succesvolle scènes uit het verleden zal herrijzen. Ook Hendrik’s kompaan, Schoffel-Getje, is weer nadrukkelijk van de partij.

Hendrik’s Zotte Zomer Parade↵

wordt een carrousel aan emoties, waarbij vreugde, melancholie en uitbundigheid om voorrang vechten. Maar wees niet bang: uiteindelijk voert onvervalste “helligheid” de boventoon. Want hoe mooi of hoe slecht het weer ook is, Hendrik heeft altijd wel een reden om in onmetelijke woede te ontsteken.

De voorstelling begint om 20.00 uur en de poort gaat open om 19.15 uur.

Het optreden van de Helligen Hendrik is verplaatst naar 1 juli 2021
o Gekochte kaarten blijven geldig.

o Kopers van online kaarten kunnen tot 10 juni 2020 via een mail naar info@openluchttheaterbrilmansdennen.nl de bestelling annuleren. Graag bestelnummer vermelden in de mail.

o Alleen complete bestellingen kunnen worden geannuleerd. Het is niet mogelijk om specifieke kaarten binnen één bestelling te annuleren.

o In de maand juni wordt het geld teruggeboekt op dezelfde bankrekening als waar de betaling van heeft plaatsgevonden.

o Kopers van kaarten bij Primera Marcel kunnen tot 1 0 juni 2020 de kaarten inleveren in de winkel.

Consumptiemunten
Voor het bestellen van drankjes maken we voor dit evenement gebruik van de rode theatermunten. Deze zijn verkrijgbaar in het theater voor € 1,25 per munt.

Wat zijn de parkeermogelijkheden voor het evenement?

Komt u met de auto dan parkeert u uw auto (gratis) het beste bij de sportvelden en het zwembad. Het adres is: Bookholtlaan 11 in Losser.

Kaarten kosten € 20,00 (incl. servicekosten en BTW) in de voorverkoop en zijn tevens verkrijgbaar bij Primera Marcel in Losser.

Kaarten aan de kassa kosten € 22,50

Website Hendrik: https://www.helligenhendrik.nl/

Website theater: http://www.openluchttheaterbrilmansdennen.nl/

Wanneer

Prijzen

  • € 20,00 Entreeprijs

Locatie

Openluchttheater Brilmansdennen

Adres
Gildehauserweg 27, Losser
Telefoon
053-5361022
E-mail
Website
www.openluchttheaterbrilmansdennen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter