Boswachter Arjan Postma bij Landgoed De Wilmersberg

Boekhandel Broekhuis en Landgoed de Wilmersberg verwelkomen 12 november niemand minder dan Arjan Postma. Het belooft een fantastische avond te worden met waanzinnige verhalen over onze natuur. Dit alles ter gelegenheid van het verschijnen van zijn nieuwe boek: 'hoe een gekke mier de wereld kan veranderen'

Arjan Postma is boswachter en tv-persoonlijkheid en vooral bekend van zijn originele en aanstekelijke verhalen over de Nederlandse natuur! Dat je echt iets van dieren leren kan, weet Arjan Postma als geen ander. Hij heeft de gave om de wereld om ons heen nét op een andere manier te bekijken. Zo ziet hij bijzondere parallellen én hij laat ons zien wat we kunnen leren van de dieren om ons heen.

Mieren leren ons bijvoorbeeld dat je in je eentje de wereld kunt veranderen. Van dolfijnen weten we hoe we schepen efficiënter kunnen laten varen. En beuken en schimmels vertellen ons hoe échte samenwerking eruitziet. Arjan strooit verder op zijn bekende, aanstekelijke wijze met fascinerende overeenkomsten: van kindercrèches bij vossen tot taalonderwijs bij koolmeesjes. En op amoureus vlak zijn er ook parallellen: prostitutie is geen typisch menselijk verschijnsel en mannelijke spechten houden er zelfs hun eigen mancave op na! Zoals altijd zijn de verhalen van Arjan origineel en verrassend, maar dit boek zal je inspireren om op een andere manier naar ons eigen (soms ook best gekke) menselijke gedrag te kijken.

De avond is inclusief een kop koffie/thee met wat lekkers. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar.
tickets

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Locatie

Landgoed De Wilmersberg

Adres
Rhododendronlaan 7, 7587 NL De Lutte
E-mail

Tip je vrienden

facebook twitter