Black Friday

Black Friday is een dag vol goedkope gadgets, aanbiedingen op het gebied van laptops, televisies en smartphones, en nog veel meer deals!

Black Friday is een koopjesdag die overgewaaid is uit Amerika. Daar wordt de dag beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met aanbiedingen.

Black Friday is altijd op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag 'Thanksgiving'. Dit jaar is dit op vrijdag 27 november. Hoewel de beste koopjes op Black Friday zelf te vinden zijn, hoef je je de dagen erna niet te vervelen. Veel webwinkels laten de Black Friday deals het hele weekend staan.

De maandag erna, 30 november, is het Cyber Monday. Nog een dag die bekend staat om extreem hoge kortingen. Op deze dag zijn de Cyber Monday aanbiedingen exclusief alleen online verkrijgbaar.

Maar wat is nu het grote verschil tussen de twee kortingsdagen? Tijdens Black Friday proberen de winkeliers mensen in principe zoveel mogelijk naar de winkel toe te krijgen om daar te gaan shoppen. Maar de kortingen en aanbiedingen zijn ook online verkrijgbaar. In Amerika werkt dit heel goed, want daar zijn er zelfs mensen die voor de winkels gaan liggen in slaapzakken om als eerste binnen te zijn als de winkel open gaat. Tijdens Cyber Monday kan je ook profiteren van enorme kortingen, maar dan wel alleen online.

Beide dagen zijn zeer geschikt om inkopen te doen voor de decembermaand. Of je nu cadeaus wilt shoppen voor je familie of zelf een nieuwe outfit wilt scoren voor een aantrekkelijke prijs. Het kan allemaal!

Ook in Losser en De Lutte kan je tijdens Black Friday 2020 shoppen met kortingen onder andere bij de Bruna, Pets&Co, Shoeby, CarMaFashion&Living, Foto village, Zuivelhoeve, Top1Toys, Wigger Mode, Zuivelhoeve, Leads en WOOON.

Haal je december aankopen tijdens Black Friday in Losser, zo ondersteun je de lokale ondernemers in deze moeilijke tijd. In verband met de Corona maatregelen wordt er aangeraden om zo veel mogelijk alleen te komen en bij drukte later terug te komen.

Wanneer

  • -

Locatie

Centrum Losser

Adres
Raadhuisplein, Losser

Tip je vrienden

facebook twitter