Winterwandelingen De Lutte GEANNULEERD

I.v.m. Corona is het voor ons helaas niet mogelijk om een kerstwandeling te organiseren. Ook de winterwandelingen zijn geannuleerd en worden verplaatst naar een moment na de lockdown.

Vanwege de lockdown kunnen de winterwandelingen nu niet verkocht worden. We verplaatsen deze activiteit naar eind januari of februari.

↵GEANNULEERD

Paasbergroute

De Paasbergroute is een wandeling van 8 km en laat je kennismaken met het glooiende landschap rondom De Lutte. Met onderweg prachtige vergezichten en ook is er in het weekend de mogelijkheid voor Coffee to go bij het Pannenkoekhoes of na afloop in het centrum bij Plexat of 't Theeluttke.

Boerskottenroute

De andere wandeling Boerskotten van 9 km brengt je door het natuurgebied Boerskotten en naar het relatief onbekendere Beerninkholt. Dit is een klein bosrijk gebied van Natuurmonumenten. Dieren leven er is alle rust. Zo is het bos de ideale schuilplaats voor reeën en vinden bijzondere plantensoorten er hun plek. Er loopt één pad door dit gebied. Boerskotten ten zuidoosten van Oldenzaal is ook een prachtig bosrijk gebied om te wandelen. De bomen in het mooie beukenbos zijn meer dan 150 jaar oud en je passeert onder andere een stenen tafel, dit is een molensteen op een poot met bankjes.

In het weekend heb je hier aan het begin en eind van de route to go mogelijkheden.

De start is bij Tourist info De Lutte (Plechelmusstraat 14).

Routes verkrijgbaar

De route is te koop bij de Tourist info vanaf 18 december voor maar €2,00. Let op de Tourist info heeft i.v.m. Corona beperkte openingstijden. Mocht dat niet lukken binnen de tijden kun je altijd contact opnemen zodat we een afhaalmogelijkheid plannen.

Beide routes zijn geschikt om te wandelen met wandelwagen en om uw hond (aangelijnd) mee te nemen.

Bij aankoop van beide routes ontvang je een thematische fietsroute cadeau.

Wanneer

Prijzen

  • € 2,00 Entreeprijs

Het routeboekje is te koop bij Tourist info De Lutte voor €2,00

Locatie

Tourist info De Lutte

Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte
Telefoon
0541-551160
E-mail
Website
www.visitdeluttelosser.nl

Tip je vrienden

facebook twitter