Feest in de Pipokeet

Ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum hebben de eigenaren van de Pipokeet en de Tourist info De Lutte-Losser een leuke actie bedacht.

Een unieke plek in het Twentse landschap. De fraaie glooiende hellingen en het karakteristieke coulisselandschap, de rust en rijke natuur ervaren en daarna heerlijk genieten van een kop koffie of thee met iets lekkers op een bijzondere plek. Hoe mooi is dat? Je treft ’t bij de Pipokeet aan de Veldweg in Beuningen, die dit jaar vijf jaar bestaat.

Jubileum!

Ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum van de Pipokeet hebben de eigenaren van de Pipokeet (de familie Oude Ophuis) en de Tourist info De Lutte-Losser samen een leuke actie op touw gezet: een fietstocht van ca. 13 km door het prachtige en afwisselende coulisselandschap rondom Beuningen. Je fietst onder andere rondom landgoed het Hakenberg en ervaart het wonderschone landschap. Vier het feestje mee, stap op de fiets, geniet van de mooie omgeving met als pauze een heerlijke kop koffie/thee met een traktatie bij de Pipokeet!

Route

Een prachtig fietsommetje dat je de hele feestweek kunt fietsen. Ideaal voor als je na een lange (werk)dag ’s avonds even stoom wilt afblazen en nog een rondje wilt fietsen. De route is ook geschikt om te wandelen. De fietstocht is vanaf maandag 14 juni tot zondag 20 juni verkrijgbaar bij de Tourist info De Lutte (maandag t/m vrijdag van 9.00-16.30 uur geopend en zaterdag van 10.00-13.00 uur geopend). De kosten voor de route bedragen € 4,- voor volwassenen inclusief route, koffie/thee met lekkers en voor kinderen €1,50.

Rustpunt De Pipokeet

De Pipokeet ligt aan de rand van natuurgebied Het Hakenberg (tussen de plaatsjes Beuningen en De Lutte), een gebied waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Bij de Pipokeet kun je heerlijk genieten van een kopje koffie/thee met iets lekkers en ondertussen genieten van de fluitende vogels en prachtige natuur. Met het zonnige weer kun je kiezen voor een schaduwrijke plek op het terras bij de Pipokeet. In deze tijden van ‘social distancing’ een absoluut pluspunt. De zitjes zijn mooi verspreid en geven alle gelegenheid om je eigen plek te kiezen en in alle rust te genieten van al het moois om je heen.

Ruud en Annemarie Oude Ophuis zijn ontzettend trots dat steeds meer recreanten deze plek komen bezoeken. Zij hopen dan ook dat vele fietsers tijdens de feestweek een bezoekje komen brengen aan het rustpunt.

Voor meer info over deze fietstocht: via Tourist info De Lutte, Plechelmusstraat 14, tel: 0541-551160.

Prijzen

  • € 1,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 4,00 Deelnameprijs

Locatie

Tourist info De Lutte

Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte
Telefoon
0541-551160
E-mail
Website
www.visitdeluttelosser.nl

Tip je vrienden

facebook twitter