Masterclass Locatieportret

De Masterclass Locatieportret van Martin Hogeboom gaat over het fotograferen van mensen op locatie, op allerlei manieren. Van een snel locatieportret tot een uitgebreide commerciële fotoshoot met ervaren modellen en alles er tussenin. De masterclass is voor gevorderde fotografen die de basis van fotografie onder de knie hebben.

Er wordt tijdens de Masterclass gewerkt in een kleine groep zodat er ruimschoots de gelegenheid is voor vragen en uiteraard om zelf te fotograferen. De Masterclass vindt plaats op een mooie locatie. Ook zijn er twee bijzondere modellen aanwezig. Behalve volop inspiratie en praktische informatie houd je dus ook een serie prachtige beelden aan deze Masterclass over! Er is verschillende apparatuur beschikbaar die je deze dag kunt gebruiken. Zo is er een set Fujifilm X camera's en objectieven aanwezigen die je kan uitproberen tijdens de shoots. Voor de verlichting wordt er onder andere gebruik gemaakt van Nanlite continulicht.

De dag

De dag is in twee sessies opgedeeld. De ochtendsessie staat in het teken van theorie:
* Kijken naar en werken met licht: bestaand licht, flits- en LED-licht.
* Creatief gebruik maken van elke locatie.
* Meer focus op je model dan op techniek.
* Omgaan met mensen, zowel ervaren als minder ervaren modellen.
* Het “WOW!”-effect in je foto’s krijgen.

De middagsessie staat in het teken van een fotoshoot op een mooie locatie (Steenfabriek De Werklust in Losser) met twee stoere modellen. Een model in latex kleding en een model in Steampunk stijl. Neem dus je camera met een groothoek en lichte telelens mee of test een van de aanwezige lichtsterke Fujifilm objectieven uit.

Het programma

09:30 uur: Inloop met koffie en thee.
10:00 uur: Start theorie
12:30 - 13:15 uur: Lunch
13:30 - 16:00 uur: Fotoshoot in twee kleine groepen
16:00 uur: Nabespreking
16:30 uur: Einde workshop

Deelname kost €249,-

Meld je hier aan.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 249,00 Deelnameprijs

Locatie

Cameraland

Adres
Raadhuisplein 6, 7581 AG Losser
Telefoon
053 - 203 4116
E-mail
Website
www.cameraland.nl

Tip je vrienden

facebook twitter