Workshop Fascinerende Insecten

In De Twentsche Courant Tubantia verzorgt Marit van Ekelenburg uit Delden maandelijks de rubriek Close-Up. Hierin beschrijft zij niet alleen op bijzonder vermakelijke wijze de natuur van heel dichtbij, ze maakt ook de paginagrote foto’s.

Tijdens de cursus Fascinerende Insecten neemt Marit je mee in de wondere wereld van de insectenfotografie. Van lieveheersbeestje tot kleine rode weekschildkever, van springspin tot blauw muntgoudhaantje. Geleedpotigen zijn overal: in je tuin, in de berm, op een parkeerplaats met wat groen, en zelfs op je balkon. Je ziet ze dagelijks, maar zie je ze wel echt?

Wat ga je leren?

Met Marit zoom je in op die kleine beestjes om je heen. Ze laat je zien hoe je insecten scherp vast kunt leggen in hun natuurlijke omgeving. Hoe je dichtbij kunt komen, zonder ze te verstoren. Hoe je prachtige combinaties kunt maken, door enkel de natuurlijke kleuren om je heen te gebruiken.

Ga in de vroege ochtend mee op pad en laat je meeslepen door Marits aanstekelijke enthousiasme over alles wat vliegt en kruipt!

Praktische info

Wanneer: Zaterdag 12 juni 2021
Hoe laat: Van 07:30 tot 10:30 uur
Deelnameprijs: €49,95 per persoon

Meld je hier aan.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 49,95 Deelnameprijs

Locatie

Foto Village

Adres
Raadhuisplein 6, 7581 AG Losser
Telefoon
053 - 203 4116
E-mail
Website
fotovillage.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter