Macro Magic Workshop

Als professioneel en creatief fotografe is Andrea Gulickx bekend door haar lezingen en workshops op het gebied van macrofotografie en de ‘Lensbaby’.

Over Andrea Gulickx

Andrea's creatieve visie en manier van workshops geven brachten de uit de Betuwe afkomstige fotografe naar Seattle en Alaska, waar zij op uitnodiging workshops heeft gegeven. Haar dromerige en abstracte beelden worden gekenmerkt door het spel dat ze speelt met het natuurlijk licht en de onscherpte. Door haar bevlogenheid en artistieke inslag is ze altijd op zoek naar onbekende dimensies. Experimenteren en Creëren is wat de fotografe het liefste doet. Naast de natuur verovert ze nu dan ook de stad met haar smartphone en Lensbaby. Dit doet ze met een geheel eigen visie.

Wat ga je leren?

Tijdens deze Macro Magic workshop ga jij zélf experimenteren en creëren. Deze workshop zal binnen plaatsvinden waarbij je gaat werken met een combinatie van natuurlijk licht en kunstlicht. Andrea zal je hierbij alle tips en tricks geven die je nodig hebt en daarnaast nog een aantal fun tools. Je gaat je eigen macro magic fantasie wereldjes creëren.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om tijdens deze workshop te werken met de Laowa lenzen. Deze lenzen hebben een 2x vergrotingsmogelijkheid. De 25mm Laowa lens heeft zelfs een 2,5 tot 5 keer vergroting.

Deelname kost €119,- per persoon.

Meld je hier aan.

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • € 119,00 Deelnameprijs

Locatie

Foto Village

Adres
Raadhuisplein 6, 7581 AG Losser
Telefoon
053 - 203 4116
E-mail
Website
fotovillage.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter