Workshop Natuurfotografie

Belangrijk bij deze workshop is de mens achter de camera. Geen verhaal over sluitertijden, diafragma’s of techniek, maar over de eerste stap in het proces van het fotograferen: kijken, zien en ontdekken!

De workshop

Bij deze natuurfotografie fotoworkshop leer je om te kijken als je camera. Eenmaal buiten in het veld valt het niet mee om de werkelijkheid om je heen om te zetten in plat vlak. Hoe zet je je beleving en ervaring buiten in de natuur om in een mooie foto? Onder begeleiding van professioneel natuurfotograaf Ernst Kremers verken je met je digitale camera op fotografische wijze de mooie omgeving van Losser.

Wat leer je?

Belangrijk bij deze workshop is de mens achter de camera. Geen verhaal over sluitertijden, diafragma’s of techniek, maar over de eerste stap in het proces van het fotograferen: kijken, zien en ontdekken! Hoe kijk je als fotograaf om je heen? Hoe zet je je beleving buiten in de natuur om in een sterk beeld? Aan de hand van kleine speelse opdrachten ontdek je de beperkingen en mogelijkheden van je camera bij het fotograferen.

Dit is wat je als fotograaf niet uit de boekjes of van internet kunt leren maar in de praktijk zelf moet ontdekken en ervaren. Ernst zal je hierbij helpen en begeleiden. Het zal een leerzame dag worden met veel uitleg voor de deelnemers.

Het programma

09:00 uur: Inloop met koffie, thee en krentenwegge.
09:30 uur: Start van de dag.
Rond 13:00 uur: Lunch.
Rond 16:00 uur: Einde workshop.

Deelname kost €99,- per persoon inclusief lunch.

Meld je hier aan.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 99,00 Deelnameprijs

Locatie

Cameraland

Adres
Raadhuisplein 6, 7581 AG Losser
Telefoon
053 - 203 4116
E-mail
Website
www.cameraland.nl

Tip je vrienden

facebook twitter