The Stones vs The Beatles Battle

Op vrijdag 10 september in het Openluchttheater Brilmansdennen in Losser is het concert van The Stones vs The Beatles Battle.

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. Nu wordt de ‘strijd’ opnieuw gevoerd in het theater: koopt u uw kaart voor het Stones, Beatles of het neutrale vak? Met o.a. meestergitarist Harry Sacksioni, Manny Angeletti (internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker), Edward Reekers, Syb -Mick- van der Ploeg en een topband.

Ze hadden gehoopt dat ze sneller voor jullie open zouden kunnen gaan, maar ze hebben het concert The Stones vs The Beatles moeten verplaatsen naar vrijdag 10 september 2021. Ze geven je de mogelijkheid om te annuleren al hopen ze dat hier opnieuw zo weinig mogelijk gebruik van zal worden gemaakt. Dank voor jullie begrip en geduld!↵

Wanneer

Prijzen

  • € 28,00 Entreeprijs

In de voorverkoop zijn de kaarten € 26,50
munten in het theater voor consumptie € 2,30
parkeren gratis bij de sportvelden en het zwembad

Locatie

Openluchttheater Brilmansdennen

Adres
Gildehauserweg 27, Losser
Telefoon
053-5361022
E-mail
Website
www.openluchttheaterbrilmansdennen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter